Kosher Kaas • internationale verzending • info@koshercheese.nl

Het verhaal achter Shoshana Brand en onze liefde voor het kaasmaken.

Puur Natuur

Deze traditioneel bereide Goudse kaas is lekker romig van smaak en is de favoriete kaas van vele kaasliefhebbers overal ter wereld. Als sinds 1955 maakt Shoshana Brand in Woerden deze kaas klassieker. Onze Goudse kaas wordt met natuurlijke ingrediënten bereidt met verse melk van onze eigen koeien. Aan onze kaas worden geen conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Onze kazen bevatten geen dierlijk stremsel. Onze Goudse kaas is daarom een puur natuurlijk product.

Opleggen en Rijpen

Het maken van de kaas is pas het begin. Als de kazen zijn vorm hebben gekregen begint het proces van opleggen en rijpen. Behalve de natuurlijke ingrediënten vormt het rijpen een belangrijk deel van de smaak. Shoshana Brand rijpt de kaas in het eigen kaaspakhuis in Woerden. De kaas is lekker romig van smaak en is de favoriete kaas van vele kaasliefhebbers overal ter wereld. Als sinds 1955 maakt Shoshana Brand in Woerden deze kaas klassieker. Onze Goudse kaas wordt met natuurlijke ingrediënten bereidt met verse melk van onze eigen koeien. Aan onze kaas worden geen conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Onze kazen bevatten geen dierlijk stremsel. Onze Goudse kaas is daarom een puur natuurlijk product.

Ervaring en Kennis

Voor Shoshana Brand betekent het rijpen van kaas meer dan het wegleggen op beukenhouten planken. Met hun dagelijkse aanwezigheid tussen de kazen zorgen onze kaasmakers voor de allerlekkerste Goudse kaas. Wij geloven dat de rijping van doorslaggevende invloed is op de smaak van onze kazen. Onze ervaring en kennis van rijping is opgebouwd in de vier generaties smaakmakers, en we zijn trots op de ambachtelijke kwaliteit van onze kazen! 

Koosjer Gecertificeerd

Shoshana Brand is het eerste kaasmerk dat een volledige Koosjere Gouda Kaas produceert. Volledige koosjer of superkoosjer betekent dat het hele productie proces, vanaf het melken van de koeien, onder rabbinaal toezicht staat. Bij het bereiden van de kaas wordt ook alleen gewerkt met natuurlijke, koosjere ingrediënten. Er wordt in geen van onze kazen dierlijk stremsel gebruikt. Alle ingredienten zijn officieel goedgekeurd en voldoen aan de Joodse spijswetten.  Omdat onze kazen aan alle regels voldoen mogen deze het oranje ORT (Onder Rabbinaal Toezicht) zegel dragen. Onze kazen zijn dus prima geschikt om op tafel te zetten tijdens een Joodse feestdag.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag over onze kazen,  over je bestelling of de verzending? We helpen je graag verder. Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op.

2 + 5 =

Contact

vebo woerden holland

Shosana Brand – Koosjer Gouda Kaas

Telefoon

+31 (0)348 740070

Adres

Industrieweg 6, 3442AE Woerden, Nederland

Pin It on Pinterest

Share This
0
No products in the cart